SAĞLIK-SEN: “HASTANE KAMPÜS HAYIRLI OLSUN.”
17 Ocak 2017, Salı

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal ARSLAN, 2017 yılı yatırım programı içerisinde yer alan yeni Devlet Hastanesi ile yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında yazılı bir basın açıklaması düzenledi.

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal ARSLAN, 2017 yılı yatırım programı içerisinde yer alan 100 yataklı Devlet Hastanesi ile 150 yataklı Kadın Doğumve Çocuk Hastalıkları Hastanesi hakkında yazılı bir basın açıklaması düzenledi. Arslan, şunları söyledi:

“Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Cevdet YILMAZ’ın daha önce gündeme getirdiği, Milletvekilimiz Sayın Enver FEHMİOĞLU’nun önceki gün basın yoluyla belirttiği ve sendikamızın yıllar önce rapor olarak sunduğu “Hastane Kampus Projesi” nihayet gerçekleşmek üzeredir.

Şehrin dışında uzak bölgede yer alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin Düzağaç mevkiine Bingöl Devlet Hastanesi yanına taşınması ve eski Devlet Hastanesi binasının yıkılarak 250 yataklı yeni Devlet Hastanesinin yanına ayrıca 100 yatak kapasiteli yeni bir ek hastane binası yapılması ilimizde büyük bir memnuniyetle karşılanmıştır.

Zamanında başlanıp zamanında bitirilecek olan yeni hastane binalarının 250 yataklı ek hastane binasının yapılmasında yaşanan sıkıntıları unutturacağı muhakkaktır.

İlimiz insanına yakışır bu projede emeği geçen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Cevdet YILMAZ’a, Milletvekilimiz Sayın Enver FEHMİOĞLU’na, Sağlık Bakanlığımız yetkililerine sendikam adına yürekten teşekkür ediyor, “Hastane Kampus Projesi”nin ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

PAYLAŞ :