Memiş: Gücümüzü Teşkilatımızdan Alıyoruz
17 Kasım 2016, Perşembe

Genel Başkanımız Metin Memiş, Aydın şubemiz tarafından düzenlenen İl Divan Toplantısı’na katıldı. 

Aydın İl Divan Kurulu toplantısının açılışında konuşan Genel Başkanımız Metin Memiş, sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının tercihinin yine Sağlık-Sen olduğunu belirterek, “ Geçen yıl 211 bin 648 olan üye sayımız bu yıl 233 bin 711’e ulaştı. İnsana hizmeti en büyük değer sayan sendikal anlayışımıza güven duyarak Sağlık-Sen ailesine katılan bütün sağlık ve sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. “ dedi. 

Toplantıda ülke gündemiyle ilgili de görüşlerini açıklayan Memiş, “ Ülkemizde yaşanan darbe süreçlerini ve bunların ülkemize nasıl zararlar verdiğini hep beraber gördük. Küresel güçler, güçlü bir Türkiye istemiyorlar ve ülkemizi bölmek adına üzerimizde her türlü oyunu oynuyorlar. Uyanık olacağız. Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, dik olacağız. Hep birlikte büyük Türkiye olacağız. Çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakma misyonumuz var. Bizler ülkesini seven, değer veren, ülkesine sahip çıkan bir teşkilatız. Bu teşkilat dün olduğu gibi bugün de darbelere, darbecilere dur diyecek güce sahiptir. Bu teşkilat milli iradeyi üstün kılacak, milli iradeye sahip çıkacak güce sahiptir.” şeklinde konuştu.

Genel Başkanımız Memiş, “Çözüm odaklı sendikacılık yapıyoruz. Genel merkezden en ücra köşedeki temsilcisine kadar sağlık ve sosyal hizmet çalışanlarının sorunlarına çözüm bulmak için çalışıyor, emeğin değerini yüceltmeye çalışıyoruz. 81 ilimizdeki teşkilat mensuplarımızla istişarelerde bulunuyoruz. Eğitim toplantıları ile sendikal değerleri pekiştiriyoruz. Tüm bu çözüm odaklı girişimlerle teşkilatımızı güçlendiriyoruz, nitelikli sendikacılığın markası haline getirmeye çalışıyoruz. Bunları yaparken gücümüzü teşkilatımızdan alıyor ve daha güçlü bir teşkilat için kadrolarımızla yeni hedefler belirleyerek Sağlık-Sen’imizi daha ileri taşıma hedefine doğru yürüyoruz.” dedi. 

Aydın şubemiz tarafından düzenlenen İl Divan Toplantımıza Genel Başkanımız Metin Memiş, Genel Başkan Yardımcımız İdris Baykan, Aydın Şube Başkanı Abdülbaki Karaer, Muğla Şube Başkanı Yusuf Dural, Denizli Şube Başkanı Metin Yüksel Koçoğlu, İzmir 1 No’lu Şube Başkanı Özgür Yıldırım, İzmir Üniversite Başkanı Ertan Kara katıldı.

PAYLAŞ :