SAĞLIK-SEN’DEN BİYOLOJİ LİSANS TAMAMLAMA PROGRAMI İÇİN BAŞVURU...
25 Aralık 2015, Cuma

Sağlık-Sen, en önemli kazanımlarından biri olan lisans tamamlama programlarının açılması için Bingöl Üniversitesi’ne başvurdu.

Sağlık-Sen, en önemli kazanımlarından biri olan lisans tamamlama programlarından Biyoloji bölümünün açılması için Bingöl Üniversitesi’ne başvurdu.

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal ARSLAN, Şube Başkan Yardımcıları Tekin GÖNÇ ve Sinan BOZABA, başvuru kapsamında Bingöl Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölüm Başkanı Doç.Dr.Mustafa KOYUN ve öğretim üyesi Doç.Dr.Abdullah MART’ı makamlarında ziyaret ederek konu hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Lisans tamamlama hususunda hazırlanan dosyayı teslim alan Biyoloji Bölüm Başkanı Doç.Dr.Mustafa KOYUN, Dekanlık ve Rektörlük ile bu konunun detaylı bir şekilde konuşulacağını, üniversitemiz Biyoloji bölümü lisans tamamlama programının açılması için gereğini yapacaklarını dile getirdiler.

Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal ARSLAN da konu hakkında şunları söyledi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın bizzat talimatları ile uygulamaya konan lisans tamamlama, bu yıl içerisinde tamamlanarak faaliyete geçti. 110 bin ön müracaatın olduğu lisans tamamlama programlarına 40 bin sağlık çalışanı yerleşti. İlimizde de çok sayıda lisans tamamlama bekleyen öğrencimiz var. Lisans tamamlama programlarından olan biyoloji bölümünün gelecek yıl ve sonraki yıllarda açılması için hocalarımızla görüştük. Üniversitemizde her türlü alt yapının olduğunu, birçok üniversiteden daha iyi konumda olduğumuzu, sayın bölüm başkanımızın ve değerli hocalarımızın bu konuda arzulu olduklarını gördük. Üniversitemizin girişimleri ile biyoloji bölümünde lisans tamamlama programının açılacağını umuyoruz. Bizleri sıcak bir şekilde karşılayan Biyoloji Bölüm Başkanımız Sayın Doç.Dr.Mustafa KOYUN’a, öğretim üyesi Doç.Dr.Abdullah MART’a ve üniversitemize teşekkür ediyoruz.” dedi.

 

PAYLAŞ :