SAĞLIK-SEN, GELECEĞİN SAĞLIKÇILARI İLE BULUŞTU....
30 Aralık 2015, Çarşamba

Sağlık-Sen Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliği ile planlanan program kapsamında Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı’nca Bingöl 60. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (Sağlık Meslek Lisesi) öğrencilerine kitap ve DVD hediye edildi.

Sağlık-Sen Genel Merkezi ve Milli Eğitim Bakanlığı İşbirliği ile planlanan program kapsamında Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanlığı’nca (Sağlık Meslek Lisesi) öğrencilerine “Anılarla Hayat Dersleri” adlı anı kitabı ile "Sağlıkta Bedel Ödeyenler" adlı DVD hediye edildi.

Okul Müdürü Ömer ŞAHİN, okul idareci ve öğretmenleri ile çok sayıda öğrencinin hazır bulunduğu ve Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal ARSLAN, Başkan Yardımcıları Tekin GÖNÇ, Halis ALBAŞKARA, Sedat TAŞKESEN, Sağlık-Sen Bingöl Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Süleyman BEDİR, Kadın Kolları Başkanı Fatma GÜNDOĞDU ile Sağlık-Sen Gençlik Kolları üyelerinin katıldığı program, Bingöl 60. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde gerçekleştirildi.

Okul Müdürü Ömer ŞAHİN ’in kısa bilgilendirmesinin ardından sözü alan Sağlık-Sen Bingöl Şube Başkanı Bilal ARSLAN şunları söyledi:

“Hayata atıldığınızda, kendinize, ailenize, ülkenize ve insanlığa faydalı, güzel hizmetler vereceksiniz. Hayatın güzellikleri yanında zorluklarının da üstesinden gelerek sorumluluk üstleneceksiniz. Yetişkinler arasına katılarak, hayat mücadelesine giriştiğinizde sizlere kılavuzluk edecek dostlara ihtiyacınız olduğunda, bunu bulmakta zorlanmayacağınızı hatırlatmak isterim.

Unutmayınız ki Sağlık-Sen, üyelerinin hak ve menfaatlerinin savunucusu, özlük ve sosyal haklarının yükseltilmesinin teminatıdır.

Mesleki ve sosyal hayatınızda size çok faydalı olacağına inandığımız “Anılarla Hayat Dersi “ kitabını okumanızı, “Sağlıkta Bedel Ödeyenler “ filmimizi seyretmenizi özelikle tavsiye ediyorum.

Film konsepti gereği arkadaşlarımızın karşılaştığı zorlukları, o zorluklar karşısında sergiledikleri kahramanlıkları konu almaktadır. Elbette çalışma hayatımızda olduğu gibi özel hayatımızda da sıra dışı olay ve durumlarla karşılaşabiliriz. Ancak hayat, zorluklardan ibaret değildir. Acılar kadar sevinçler, zorluklar kadar kolaylıklar da barındırır.

Mesleğinizde ve hayat mücadelenizde Sağlık-Sen’in yanınızda olduğunu lütfen unutmayın. Sizler sendikamızın da ülkemizin de sahibisiniz. Yarınlarımızın teminatı sizlersiniz. Sendikamızı, ülkemizi yüceltmek için bayrağı teslim alacak, onu daha yukarıya taşıyacaksınız. Sizlere güveniyoruz. Derslerinizde, stajlarınızda başarı ve mutluluklar diliyorum.” dedi.

Konuşmanın ardından öğrencilere Sağlık-Sen tarafından hazırlanan "Anılarla Hayat Dersleri" adlı anı kitabı ile “Sağlıkta Bedel Ödeyenler” adlı DVD hediye edildi.


FOTO GALERİ



PAYLAŞ :