Sendikamızdan Müezzinoğlu’na Ziyaret
31 Mayıs 2016, Salı

Genel Başkanımız Metin Memiş ve Genel Merkez Yönetim Kurulumuz, Sağlık eski Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nu ziyaret etti. AK Parti 2. Olağanüstü Kongresi’nde MKYK’ya seçilen ve ardından Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’ndan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı’na getirilen Müezzinoğlu’na gerçekleştirilen ziyarette konuşan Genel Başkanımız Memiş, bakanlığı süresince sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümüne yönelik katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Sorunların tespiti ve çözümlerine yönelik gerçekleştirdiğimiz çalışmalara verilen katkıları hiçbir zaman unutmayacağımızı ifade eden Genel Başkanımız Memiş, Müezzinoğlu’na AK Parti’deki görevinde başarılar diledi. 

Mehmet Müezzinoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve teşekkür etti. Sağlık hizmetlerinin daha iyi şart ve teknoloji ile sunumuyla, sağlık çalışanlarının sorunlarının çözümü için ellerinden geldiğince çalıştıklarını söyleyen Müezzinoğlu, bundan sonra da ülkemiz, milletimiz için çalışmaya devam edeceğini kaydetti.

Ziyarette Genel Başkan Vekilimiz Semih Durmuş ile Genel Başkan Yardımcılarımız Kemal Çırak, İdris Baykan, Mustafa Örnek, Abdülaziz Aslan da hazır bulundu.

 

 

PAYLAŞ :